Hvilke bleer er de bedste til prisen

vibelle bleer

 

 

Der findes et hav af forskellige blemærker på markedet og i forskellige prisklasser. Man kunne fristes til at tro at de dyre altid er de bedste, men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Rabatten på dr1 lavede den 16. april 2009 et program hvor de testede 3 forskellige blemærker- libero up&go, Moltex Öko og Vibelle. Fokuset i undersøgelsen var sugeevne, komfort og overfladetørhed og til at teste, var en dagplejer samt en laboratoriechef. Resulatet viste at Vibelle, som er den billigste ble, var den bedste af de 3 testede bleer.

Bruger du 6 vibelle bleer om dagen, vil du på 1 år spare små 6000 kr. årligt ved køb af disse bleer, frem for de dyreste blemærker.  Vibelle bleer kan købes i aldi.

Gode råd til køb af bleer:

- Det er altid en god ide at prøve sig lidt frem med forskellige bleer. Mange henter gratispakker, som ofte indeholder bleer fra f.eks. libero og pampers, og derved kan man teste med disse, og finde ud af hvilken ble, der passer barnet bedst.
- Er bleen blød og let, virker den konfortabel.
- Har bleen en god elastik, så den kan lukkes ordentligt og sidder godt på barnet.

Link til rabatten tester bleer: rabatten tester bleer Her kan du se, hvad de to testpersoner fandt frem til.

Author: admin

Share This Post On

4 Comments

  1. Jeg har kun brugt libero bleer siden Mikkel var het lille. Måske er de dyrere end andre, men de er rigtig gode og pasformen er perfekt til vores dreng.

  2. Vi bruger kun bleer fra Rema1000, de er vældig gode til prisen.

  3. Vi bruger også kun Rema1000 bleer. De sidder godt på begge vores børn, og så er de noget billigere end f.eks. Libero eller pampers. Vi brugte pampers da Oliver var helt spæd, men gik meget hurtig over til Rema1000 bleer. Kender flere som også syntes at disse sidde lige så godt, hvis ikke bedre, end pampers og libero. Men det afhænger måske også lidt af barnet, hos nogle sidder de bare bedre end andre.

  4. Vi bruger også Remas egne bleer og de sidder upåklageligt.

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>