Taggies nusseklude og andre taggies

taggies nusseklud

Taggies nusseklud er fremstillet specielt til at stimulere barnets sanser. Det specielle ved nettop taggies nusseklude og taggies andre produkter, feks. den bløde taggies bold, trekantet bidering i fleece, min første taggies bog, er at de giver barnet stor  visuel stimulation pga. farverne en også berøringsmæssig stimulation pga. de forskellige mærker rundt på hele nussekluden, som barnet kan røre ved. Taggies nussekluden er meget børnevenlig og opfylder alle krav mht. sikkerhed, derfor kan den bruges fra barnet er helt spæd.  Nussekluden giver barnet tryghed og barnet kan røre og sutte på mærkerne på kluden. Pga. alle de flotte farver, og de forskellige mærkers udseende på kluden kan barnet bruge timesvis på at nusse med kluden, og blive stimuleret.

Taggies nussekluden(på billedet) måler 45 x 45 cm. Kluden koster 149kr. Taggies er fremstillet i meget blødt fleece, som kan vaskes med stadig vil bevare sin blødhed. Nussekluden fåes i mange forskellige nuancer- med store prikker, små prikker, forskellige farver, mønstre osv.

taggies bold

Mange børn elsker at falde i søvn med taggie nussekluden, og mange børn bliver beroliget, hvis de er kede af det, ved at give dem nussekluden eler ligge den lidt hen over hovedet på barnet.

Taggies produkter kan købes i både børnebutikker og på nettet.  Hvis du søger på taggies, kommer der mange hjemmesider frem,  hvor taggies produkter kan købes.

Go fornøjelse, dit barn vil med garanti elske at have en taggie..

Author: admin

Share This Post On

3 Comments

  1. Hjemme hos os har vi haft meget stor glæde af taggies nusseklud. Vores tvillinger har begge en taggies nusseklud og en taggies blød bold. Vores tvillinge er 6 måneder, og de elsker de små mærker på kluden og bolden. De kan få meget til til at gå med at hodle ved dem og så sutte lidt på dem også. Kan helt klart anbefale at prøve dem. De er rigtig gode, og de kan vaskes uden at miste farve og de bliver ved med at være bløde.

  2. Vores datter har en taggies bidering. Vi brugte den først til at hænge på autostolen og i barnevognen, men nu er hun så gammel at hun selv kan ligge med den og bide i den. Jeg har købt den over nettet, nemt og den bliver sendt lige tl døren..

  3. Jeg har også nusseklude til mine børn, men har købt en kopi af de rigtige taggies nusseklude. De er også fine, og koster ikke helt så meget. Har købt dem over nettet.

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>