Fødselsdagsfest – I dag er det Milles fødselsdag, HURRA HURRA HURRA…

Blir’ mit barn allerede 3 år i dag?? :-)

 

 

 

Så blev det  den 21. marts 2012, dagen hvor min store datter fylder hele 3år. Utrolig hvor tiden flyver af sted. Det får en virkelig til at tænker over, at man skal nyde hvert sekund, hver time, hvert døgn, uge, måned, for tiden får vi aldrig igen og vores børn vokser og vokser og inden vi får set os om er vores børn voksne og måske selv på vej til at få børn:-)

For 21 dage siden startede min “lille” datter i børnehave, for det gør man jo når man snart bliver 3 år. Det er gået super, en super start og meget let overgang fra integreret vuggestue, så det har været alletiders både for Mille og os som forældre:-)

Nå men det var jo egentlig Milles fødselsdag vi kom fra :) Hun fylder som sagt 3 år i dag, og ihhh hvor har vi fejret de sidste dage, med gaver, kage, saftevand, lys, flag og alt hvad der nu hører til en rigtig børnefødselsdag. Oveni fik Mille skoldkopper i sidste uge, så de var også så heldige at være med ti at fejre fødselsdag:)

Skoldkopperne havde desværre den effekt, at nogle af vores gæster ikke kom her i weekenden, hvilket jo er helt forståeligt, og vi havde en par skønne dage i familiens og fødselsdagenstegn.

Lørdag holdt fødselsdag med rundstykker og hjemmebagte kanelsnegle for den ene del af familien og søndag holdt vi brunch for den resterende familie med hjemmebagte gullerodsboller, almindelige boller, kanelsnegle, kage, frugt, pålæg m.m. En fantastisk hyggelig børnefødselsdag. Synes det passer perfekt med brunch til børnefødselsdag, da tidspunktet er super godt. Begge vores børn sover til middag, så her kunne vi nå det hele inden.

Her et billede af brunchbordet:-)

Der var lidt for enhver  smag, både barn og voksen. Vi spiste det over et par timer og hyggede med leg og gaver.

Det er nu noget helt særligt med børnefødselsdag, især når det er ens eget barn:-)

Aftenen i aften skal igen stå i fødselsdagens tegn, hvor bedstemor og bedstefar kommer på besøg og fætter og kusine også :-)

 

 

Author: admin

Share This Post On

2 Comments

  1. Det ser virkelig lækkert ud med de hjemmelavede boller. Dem kunne jeg godt bruge en opskrift på når vi skal have et polterabend, fødseldag, eller anden fest :-)

  2. Ser virkelig lækkert ud med ta’ selv bord, det bruger vi ofte til voresødselsdage også. Lækkert, og så kan folk tá det de vil ha, det er da dejligt!!! Rigtig fin side i har her, bruger meget opskrifterne:-),

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>