Min første Buzzador Kampagne

Min første Buzzador kampagne – test af Vanish produkter

Så har jeg netop afsluttet min første Buzzador kampagne, og må sige, at det har været super sjovt. Langt sjovere end jeg havde forestillet mig, da jeg meldte mig til inde på deres hjemmeside.

Jeg anede egentlig ikke særlig meget om det at være buzzador, men efter en veninde skrev lidt på facebook, ja så lød det da egentlig meget interessant og hvem vil ikke også gerne have gratis varer.

Jeg modtog for ca 1 1/2 måned siden en KÆMPE pakke, når jeg skriver kæmpe så er det fordi det virkelig var en gigantisk kasse med produkter jeg fik. Udover en masse produkter, her i blandt 2 sprayflasker til at fjerne pletter på tøj og gulvtæpper, ja så var der også10 stk. vanish poser, som jeg kunne dele ud til venner og bekendte så de også kunne teste produktet.

Det jeg skulle var at fortælle andre om det at buzze, hvad det går ud på m.m. Derudover skulle jeg fortælle om de forskellige produkter når jeg havde testet dem, og derved få en samtale igang med venner, familie og kolleger om deres og min mening og erfaringer med de forskellige vanish produkter.

Når jeg har skullet buzze med mine venner, har jeg ofte sat hele den kæmpe kasse produkter midt på bordet sammen med kaffekopperne:-) Det gav hurtig anledning til en masse snak og det var super morsomt.

Flere af dem jeg buzzede med havde selv prøvet vanish produkterne, så det var super at høre deres mening også.

Jeg har aldrig før brugt vanish produkter. Jeg kendte selvfølgelig godt til produktet, men vi har kun kørt med neutral vaskemiddel, da vores datter har så sart hud, og ikke må bruge parfume i vaskemidlet/pulveret. Det jeg ikke vidste var at vanish faktisk også er parfumefri, så det var jo glædeligt at jeg kunne vaske alle vores tøj i det.

For mig har produkterne virket som de skulle. Jeg har især været meget glad for, at mit hvide tøj nu faktisk er blevet hvidere, det ser i hvert fald sådan ud. Sprayen har også taget pletterne på børnenes tøj, så det er nok ikke sidste gang jeg køber vanish produkter. Vil stadig køre med neutral vaskepulver, men så supplere med disse vanish pletfjerner produkter.

Kan klart anbefale andre at gå ind på buzzador.dk og melde jeg som buzzer, de er super sjovt.

Det har været ufattelig sjovt at være med i denne kampagne, og håber da også at blive valgt ud igen til en ny kampagne en dag :-)

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>