Aktiviteter efterårsferien – for børnefamilier

Sjove og hyggelige aktiviteter for store og små til efterårsferien 2011

I dag har vi taget hul på den første dag i efterårsferien 2011, og det betyder for mange familie efterårsferie hele ugen, og for andre måske bare et par dage. Mange familier vælger at lave forskellige ting her i ferien, tage på udflugter, bage, gå ture sammen, lege osv. I denne artikel får du et par gode ideer til steder du og din familie kan besøge, hvis du bor i Skive-Viborg omegn.

Legeland Viborg:

Legeland Viborg er et super godt underholdningssted for hele familien. Her kan du finde noget for både store og små. Du finder bl.a. store og små rutsjebaner, kæmpe hoppeborge, oppustelig fodboldbane, stort kuglerum med 50.000 kugler, hockey, legeplads med sand, lego borde, spillemaskiner, billiard, bordtennis, legehuse, små cykler og mange andre sjove og udfordrende ting.

Et super hyggeligt sted for hele familien, hvor man sagtens kan få en dag til at gå.

Det er muligt selv at medbringe mad- og drikkevarer, men der er også en hyggelig cafe hvor du kan købe mad og drikkevarer.

Adresse: Gyldenrisvej 9, 8800 Viborg, Tlf. 8661 5304

Specielt i efterårsferien, uge 42, 2011:

Åbent hver dag fra 10-18.00

Mød Balllon Manden BOBBY der underholder børn og voksne mandag til fredag fra 13-15, hvor der vil blive lavet masser af sjove og søde ballondyr til alle børnene:-)

Pris i skoleferier: 85 kr ( børn under 2år gratis- der betales for alle som er fyldt 2år) med i prisen er der gratis kaffe og the ti voksne og 1 gratis slush ice til børnene.

Der tages ikke imod andre betalingskort end dankort.

 

 

 

Viborg & Skive badeland:

En tur i svømmehallen er for langt de fleste børn altid et sikkert hit. Viborg og skive byder begge indenfor i 2 skønne badelande, både for små og store. Besøg stedet og få en super dejlig dag med familien med vand, sjov, pjask og masser af grin.

 Skive badeland:

Lækkert badeland med over 2.000.000 liter vand, så der er rigelig med plads til at boltre sig i det varme bassin, på den store rutsjebane, i bølgerne m.m.

Hyggelig cafe hvor du kan købe mad og drikke.

Adresse: Skyttevej, 7800 Skive

Viborg badeland:

Viborg svømmehal er et super lækkert badeland for både sjove og små. Svømmehallen byder på 6 forskellige bassiner med 6 forskellige vandtemperaturer. Så der er rig mulighed for at finde noget for enhver smag, både sjove som små.

Svømmehallen ligger meget centralt i Viborg, lige ved den nye rutebilstation.

Hvis du vil læse mere om svømmehallen kan du få mere info på Viborg kommunes hjemmeside.

Borgvold parkanlæg ved Nørresø i Viborg- gratis fornøjelser

I Viborg ligger en utrolig smuk plet – Borgvold ved Nørresø. Utrolig smukt sted hele året rundt, hvor der er rig mulighed for at hygge sig med hele familien. Gå en tur i parken, fodr nogle af de mange ænder i søen, leg på legepladsen m.m.

Utrolig god legeplads, hvor de voksne kan sidde rundt om ved borde og kigge på de legende børn. Ta’ medbragte madpakker med og hyg omkring legepladsen.

Super flot naturomgivelser, med mulighed for gode gåtur rundt om i parkanlægget.

Det behøver ikke altid koste en formue at hygge sig med sine børn, nogle gange handler det bare om at være sammen. Dette lægger stedet Borgvold op til, så smør en madpakke og kør en tur forbi og nyd naturen og det dejlige efterårsvejr.

 

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>