Ferieklar – ferietilbehør til børnene

Ferieklar – ferietilbehør til børnene

Står ferien for døren, og skal du af sted med børnene, så kan denne artikel meget vel være interessant for dig. Her kigger vi på sjove og søde ferietilbehør og ting til at gøre ferien/turen mere afslappende, hyggelig, praktisk og sjov.

Når du skal køre af sted på ferien i bil, tog eller fly kan det være en god ide at investere i en nakkestøtte til dit barn, så barnet kan sidde godt og slappe af i bilen. Kan også sagtens bruges til hverdag, også i autostolen. Der findes utrolig mange søde nakkestøtter bl.a. disse:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til sol, sommer og ferie hører selvfølgelig også solbriller  :-)
Super smarte BABY BANZ solbriller. Fleksible hopvedbånd, kan tåle vand,  100% UVA & UVB beskyttelse.

Pris: 169,95kr

 

 

 

 

Til super smarte solbriller hører også smarte etuier :-)

BABY BANZ etuier til de smarte solbriller.

 

Pris: 69kr

 

 

 

 

 

Til ferien, køreturen m.m. er det en god ide med madkasse & drikkedunk.  Disse er fra mærket Sebra, og madkasserne koster 99,95kr og drikkedunkene 89,95kr.

 

 

 

 

 

 

Pak børnenes ting i søde kufferter fra mærket TRUNKI.  Denne søde kuffert er den første ride/sidde kuffert. Barnet kan sidde på kufferten og enten blive skubbet på den eller selv få den til at køre. Barnet kan holde ved hornene. Super sjov kuffert, som både er praktisk, rummelig men også sjov. Med denne kan ventetiden blive en leg :-)

 

Pris: 349kr men lige nu 299kr på hjemmesiden paradisvej.dk. Her finder du også de andre ting, som er vist og nævnt i artiklen. Priserne er også taget fra hjemmesiden (21 juli 2011).

 

 

 

 

 

 

Rigtig go’ og fornøjelig ferie!! :-)

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>