Is uden mælk – vegansk lavet på soya

Velsmagende is lavet på soyamælk

 

 

 

 

 

Selvom man ikke kan tåle mælk, så findes der heldigvis lækre veganske alternativer som er lavet på soya.

Vores datter har mælkeallergi, og vi har altid købt TofuLine vanille eller cacao, og hun elsker det. Det smager ikke 100% som almindelig flødeis, men det er det jo heller ikke. Men is, det er det helt sikkert:-)

Pris ca 30kr for 0,75l i Brugsen, Irma eller kvickly.

isss iss

 

 

 

 

 

 

Vi har netop lige lige “opdaget” et andet mærke , som fremstiller is uden mælk, Go is fra Lovice.

Denne er fri for mælk, lactose og gluten og er lavet på soya.

is

 

 

 

 

 

Isen er svensk og firmaet hedder Bofood. Der er flere forskellige smagsvarianter – chokolade, jordbær, hindbær & blåbær.

Lovice kan købes i Føtex(kampagnevare) og mellemrum kan du også købe dem i Netto.

Prisen er omkring 35 kr for 0,75 liter

 

Vi elsker som sagt TofuLine, men vi vil helt klart også prøve denne nye is. De forskellige smagsvariationer er også lidt spændende, tror Mille vil elske at kunne få jordbær is :-)

Hvis Du/I har erfaringer med disse is, så skriv gerne og del jeres erfaringer med andre babylille læsere i kommentarfeltet nederst på siden.

 

Author: admin

Share This Post On

11 Comments

 1. Go is smager rigtig godt, det samme med Tofuline. Jeg foretrækker nok mest chokolade Tofuline hvis jeg skal vælge:)

 2. Jordbær isen er super god:))

 3. Karamel/nougat er rigtig lækker. Bil næsten sige, at det smager som “almindelig” is:)

 4. Go is er klart vores favourit, især den med blåbær. Vi spiste meget tofuline, men efter vi fik øjnene op for Go is, ja så køber vi faktisk ikke andet nu. Go weekend til alle :-)

 5. Vi spiser Go is med Hindbær hos os, og vi spiser den alle mand, da begge vores bør har mælkeallergi. Jeg synes deet smager mere af almindelig flødeis, end tofuline. Og prisen er stort set den samme.

 6. Vi spiser Go is med hindbær hjemme hos os. Syntes det smager mere som almindelig flødeis, end tofuline. Jeg kunne godt ønske mig, at det dog ikke var så dyrt, eller det bare engang i mellem kunne komme på tilbud, det ville da være dejligt.

 7. Vi har prøvet den med nougat men vores datter Mille, er mere til den med hindbær. Jeg har selv smagt på det, og synes det smager utrolig godt, det smager af almindelig is, til forskel for Tofuline. Vi har købt tofuline de sidste par år, men efter vi fik øjenene op for Go Is, ja så køber vi det ikke mere.

 8. Go is er klart bedre end Tofuline:))

 9. Vi køber Tofuline hjemme hos os. Jeg er først lige blevet bekendt med Go is i denne artikel, men vil da helt sikkert prøve at købe det, og se om det falder i god jord hos familien,tak

 10. Vi spiser tofuline, både vanille og den med chokolade. Jeg har prøvet disse svenske Go’ is, men jeg/vi er mere til tofuline. Tofuline er mere ren, hvis man kan sige sådan, uden bær osv. Bare “almindelig is”. Det andet smager også godt, mem tror vi holder os til Tofu:-)

 11. Rema1000 er begyndt at forhandle Go isen

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>