Foreningen mor og far – gratis rådgivning omkring skilsmisse, samvær, forældremyndighed m.m.

Foreningen mor og far – GRATIS rådgivning til forældre om det at opfostre børn efter skilsmisse så børnene har og får de bedste betingelser når  mor og far ikke bor sammen mere.

Få råd om skilsmisse, forældremyndighed, samvær, samværstransport, bopæl, økonomi og tilskud, samarbejde mellem mor og far, samarbejde med børnenes skoler/institutioner m.m.

Foreningen “Mor og Far”  har 7 fysiske rådgivningscentre i hele landet. Disse ligger i: Vejle, Ålborg, Århus,  Randers, Næstved, København, Kjellerup (Silkeborg). Se adresserne på de enkelte centre på www.foreningenmorogfar.dk.

På rådgivningscentrene er du velkommen til at tage dine børn med, din partner, den anden forældre osv. Henvend dig alene, eller sammen med din ex-mand/kvinde og søg råd og vejledning for at få det bedste ud af situationen, både for jer og mest af alt for børnene!!!

Bor du ikke i nærheden af en af disse rådgivningscentre, er der også telefonisk rådgivning. Du kan ringe hver søndag fra 20.00 til 22.00 på telefonnummer:  70 22 14 60

Alle som arbejder i foreningen er frivillige, og de yder et meget stort og betydningsfuldt arbejde for mange forældre hver dag, hvor de rådgiver om alt indenfor skilsmisse og børn.

På hjemmesiden www. foreningenmorogfar.dk  kan du læse meget mere om foreningen, og hvad du skal gøre, hvis du ønsker at blive frivillig hjælper eller sponsor.

Du kan på hjemmesiden også finde mange nyttige informationer omkring skilsmisse, bl.a. mange lovmæssige forhold og der er ligeledes et debatforum, hvor du kan snakke med andre om forskellige problemstillinger indenfor skilsmisse og tiden bagefter.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>