Køb pakkekalenderen på nettet

Færdigkøbt pakkekalender

 

- Køb din pakkekalender over nettet, nemt og leveres lige til døren!

 

Julen står for døren, og det betyder for mange børnefamilier, at der allerede nu er fuld gang i pakkekalenderen og forberedelserne dertil. Mange forældre vælger at lave pakkekalender eller adventkalender til børnene selv, men i dag kan du også finde flere steder på nettet, hvor du kan købe dem færdiglavede. Du betaler over nettet, de bringer hjem til din dør og gaverne er pakket ind. Så med et enkelt simpelt klik, er pakkekalenderen i hus.

 

pakkekalender

 

 

 

 

 

 

Det første sted jeg vil fremhæve er legetojsgiganten.dkHer kan du købe en færdiglavet pakkelender, som bliver bragt hjem til dig og gaverne er pakket ind og klar til at blive taget hul på 1. december. Pakkekalenderen bliver skræddersyet til dit barn. Ved bestilling skal du indtaste køn og alder, og derudfra findes pakkerne i kalenderen. Prisen for dette er 699kr og gaverne er hos dig inden den 29 november. Der er ikke slik i kalenderen, pakkekalenderen består af legetøj mm. Leveringstid 1-2 dage. Ovenstående billede er fra legetojsgiganten.dk.

 

pakkekalender

 

 

 

 

 

Det næste sted jeg vil fremhæve er  hjemmesiden pakkekalender.dk. Her kan du finde pakkekalendere til hele familien, både store og små. Der er flere kategorier, hvor du kan vælge alder og køn, og så kan du se hvad der er i de 24 gaver i denne pakkekalender, på billede  og der er en liste over alle gaver. Pris 399 kr for alle pakkekalendere til børn. Du kan også bestille kalendergaver til ham, hende, til den søde tand, bedsteforældre og til ølkenderen, her er prisen lidt højere.  Fra 650kr. Ovenstående billede er fra pakkekalender.dk. 

gaver

Det næste sted er hjemmesiden cona.dkHer finder du forskellige pakkekalendere i flere forskellige prisklasser. Der er gaver til både store og små, drenge og piger. Man kan bestille på nettet eller komme fordi den fysiske forretning  Ndr. Frihavnsgade 50, Østerbro. Kalenderen bliver sammensat ud fra det køn samt alder, du har oplyst. Garanteret levering inden første december, dog sidste dag for bestilling den 25 november. Priser fra 600kr. Ovenstående billede er fra cona.dk.

 

 

MaiLegDer er mange flere udbydere af pakkekalendere på nettet, ovenstående er blot et lille udpluk. I år har jeg selv valgt at lave 24 pakker til hver af mine piger på 2 og 4 år. Gaverne skal hænge på en stor nisse fra mærket MaiLeg. Jeg har endnu ikke købt dem alle, men det bliver en blanding af små legetøjsgaver og noget slik. Bare en sød lille ting hver dag. Efter min mening behøver det ikke være store og dyre ting, små ting kan være liges så gode. Jeg har bl.a. været i Tiger og købe børnesakse, små bolde, dukker mm. Er sikker på, at det nok skal falde i pigerne smag :-)

 

 

Author: admin

Share This Post On

4 Comments

  1. Jeg har før købt ved pakkekalender.dk, og var rigtig godt tilfreds. Tingene var okay, og børnene syntes det var spændende hver dag at pakke en ny gave op. NOgle ting var måske bedre end andre, men der er vi jo forskellige, men en super god ide med køb over nettet, det sparer en masse tid.

  2. Jeg er mere til den personlige pakkekalender, hvor man selv køber og udvælger gaverne til sine børn. Kan sagtens se det nemme i denne måde at købe den på, men det er bare ik så personligt, men der er vi jo så forskellige.

  3. Jeg er selv igang med at lave 24 gaver til vores datter, Emilie på 5 år. Synes det er lidt svært at finde så mange pakker, uden at det løber op i mange penge. Vil gerne give noget hun kan bruge, men samtidig skal det ikke være for dyrt, Måske man skulle have nøjes med 4 adventgaver i stedet:)))))

  4. GLÆDELIG jul allesammen her på babylille. Tak for mange gode opskrifter og artikler.
    Jeg selv har lavet adventsgaver i år i stedet for hver dag, synes det var lidt for uoverskueligt med hver dag til 4 stk. børn i alderen 0-7år :)

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>