Tips til kalenderpakken – hvor finder jeg alle pakkerne?

pakkerI denne artikel finder du god råd til, hvor du bl.a. kan lede og finde gode gaver til pakkekalenderen, til både små og lidt større penge:-)

Er du en person som godt kan lide at være i god tid, kan det være en fordel at begynde at kigge efter pakkegaver i rigtig god tid. Når du lige falder over noget sjovt, så køb det, også selvom det måske er måneder i forvejen. Mange finder det svært at finde 24 gaver, derfor kan det være en god ide at være ude i god tid:-) Du kan jo også vælge at give 4 advendtsgaver i stedet for 24 småpakker.

Gode råd:

- Mange store supermarkeder har ofte sjove ting/legetøj sat ned til billige penge. Supermarkeder som Føtex, Kvickly, Brugsen osv. har ofte disse nedsatte varer, som kan passe perfekt til en pakkelander. Her kan du finde 10, 20 og 30 kroners ting, som du vil kunne bruge i din pakkekalender.

- Mange discountsupermarkeder, som f.eks. netto, rema 1000, aldi, fakta osv, har også tit nedsatte varer, som kan bruges i din pakkekalender.  Her finder du sjove spotvarer, også i forskellige prisklasser, så alle kan være med.

- Butikker som Tiger og Søstrene Grene bugner også af mange sjove ting, som kan bruges til pakkekalender.  Her finder du også ting i mange forskellige prisklasser, så der er noget for alle.

- Du kan også vælge at købe en færdig pakkekalender på nettet. Søg på google under “pakkekalender” og du vil finde mange udbydere, som kan lave en rigtig fin pakkekalender for dig. Playmobil er bl.a. en af de mange udbydere. Disse færdigkøbte pakkekalendere findes også i forskellige prisklasser, både til piger og drenge og til forskellige aldre. Butikker som matas udbyder også pakkekalendre til større piger. Der er et hav af muligheder.

- Vær altid i god tid. Det tager tid at finde 24 forskellige pakker.

 

SIDDER DU INDE MED ANDRE GODE RÅD ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT SKRIVE EN KOMMENTAR TIL INDLÆGET, SÅ ANDRE BABYLILLE LÆSERE KAN FÅ GAVN AF DINE IDEER OG ERFARINGER. DETTE KAN DU GØRE NEDEREST PÅ SIDEN:-)

Rigtig glædelig jul og god fornøjelse!!!

Author: admin

Share This Post On

1 Comment

  1. Jeg er mere til at lave de personlige kalenderpakker, men synes det er super smart at man kan købe det færdigt på nettet, for de som måske ikke lige har tiden og lysten til at bruge så meget tid på det, for det tager lang tid at finde 24 pakker:-)

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>