Stafet lege- f.eks. gummistøvlestafet :-)

stafet med gummistøvler

Stafetter er sjove både når man er 5 år, 10år osv.  Man kan lave mange forskellige slags stafetter, bl.a. stafet med trillebør, æggestafet, sække/affaldspose stafet osv. Stafetlege er alletiders til en børnefødselsdag, både når børnene går i børnehave men også i skole. Hvis du holder fødselsdag i haven er det oplagt med stafetlege, og børn elsker det oftest.

Denne artikel fortæller kort, hvad nogle af disse sjove stafetlege går ud på:

 

 

Gummistøvlestafet: Find 2 par lidt for store gummistøvler. Børnene skal stå på 2 rækker. De skal nu skiftevis trække i de for store gummistøvler og løbe ned for enden af haven og tilbage igen. Den rækker som først er igennem alle har vundet.

Gummistøvler med mudder stafet: Samme fremgangsmåde som ovenstående. Her kommer du blot lidt mudder i gummistøvlerne så de bliver glatte. Det synes børn altid er rigtig sjovt:-)

Æggestafet: Her skal man balancere en afstand med et æg på en ske uden at tabe ægget.

Sækkeløb/affaldsposeløb: Børnene skal skiftes til at hoppe i sækken/affaldsposen og hoppe en afstand.

Trillebørstafet: Denne stafet kan leges med rigtige stillebører eller med hinanden som trillebør.  Børnene går 2 og 2 sammen, den ene er trillebør og den anden skubber trillebøren. (den som er trillebøren skal sætte hænderne i jorden, og den anden skal nu løfte benene op.) Nu skal man så bevæge sig hurtigs muligt fra en afstand til en anden.

Tøjstafet: Man finder en masse gammelt tøj og lægger det i en bunke for enden af haven. Nu skal børnene dyste om hurtigst muligt at komme ned til tøjet, tage tøjet på, og komme tilbage til mål.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>