Renover dit galme karlekammerskab

Renover dit gamle karlekammerskab

Har du et gammelt karlekammerskab stående i gemmerne, eller kender du nogen som har et de vil af med, så kast dig ud i lidt renovering og du ender med et super lækkert møbel til prinsesseværelset eller måske piratværelset. Der er ingen grænser for, hvordan skabet kan komme til at se ud, der er et hav af muligheder.

På billedet ses et meget gammelt skab, som har tilhørt min kærestes oldeforældre for mange mange år siden. Det er oprindeligt grønt med blomster ned af siderne.

Nu står det så på vores datters værelse, skrig pink/lyserød og med prinsesse stickers på. Et super lækkert møbel til opbevaring af legetøj, og møblet er unikt og har en historie med sig.

Vi startede med at slibe møblet lidt ned og derefter fik det grunder og dernæst lyserød maling med en rimelig høj glans. Det kostede ca. 450kr at male skabet.

Vi havde tænkt på at sætte 2 stykker tapet op i firkanterne foran, men gik fra det igen, da vi gerne ville have noget helt enkelt. Derfor malede vi det lyserød, og da vi så så disse søde stickers hos maleren, ja så købte vi dem også og klistrede på.

Hængslerne er de oprindelige. De er lidt rustne, men de er pæne og for os var det vigtigt og skabet beholdt noget af sin oprindelighed.

Vi er super glade for resultatet, og det er bestemt ikke sidste gang vi har renoveret et skab eller andet:-) kan klart anbefales til andre at kaste sig ud i sådan et projekt.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>