TIP: Smarte og billige navnemærker til dit barns tøj – til billige penge og FRI FRAGT

Design dit eget navnemærke til dit barn! ….  og så endda til billige penge…

navn

 

 

 

 

I det meste tøj kan man med en tekstiltus skrive og mærke barnets tøj, men ikke i alt. Når barnet starter i vuggestue og børnehave er det en rigtig god ide med navn i ALT tøj, madkasse, drikkedunk osv, for at det ikke skal blive væk.

Jeg har oplevet, at der er stor forskel på disse stryge og klistermærker man køber over nettet, og den største forskel er prisen. Nogle steder koster det f.eks. 130 kr for 16 strygemærker og du skal måske endda lægge porto oveni. Så blir det en lidt dyr fornøjelse, selvfølgelig afhængig af hvor mange du skal have også.

Super hjemmeside med billige mærker og GRATIS FRAGT:

På hjemmesiden www. merkalt.dk  får du super fine, selvdesignede og billige navnemærker. Du kan både få strygemærker til tøj og tekstil, og klistermærker til madkassen osv.  Kort leveringsfrist, jeg fik dem efter bare 3 dage, og jeg har kun haft gode erfaringer med dem.  Kan virkelig  anbefale disse mærker. Jeg fik 90 mærker for 80kr. Jeg valgte udelukkende strygemærker, men du kan også få halv af hver, hvis du har behov for nogle til madkasserne osv.

Author: admin

Share This Post On

1 Comment

  1. De er super gode og billige, har købt til begge mine piger.

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>