Januar Udsalg 2014

Januar Udsalg 2014

 

udsalgJanuar UDSALGET er i fuld gang, og på nettet bugner det af gode tilbud. Jeg surfer selv en del rundt på nettet, for at finde “de gode tilbud/rabatter”, og i denne artikel har jeg valgt at fremhæve nogle af de hjemmesider, som jeg selv bruger, og som har et stort udvalg af lækkert børnetøj samt gode Januar rabatter :-)

Jeg er selv stor fan af hjemmesider med fri fragt, så den første hjemmeside, som skal fremhæves er selvfølgelig kids-world.dk (øverst på forsiden er der et direkte link til hjemmesiden). Spar bla. op til 60% på decoy undertøj.

Hjemmesiden smartkids.dk har også fri fragt, og mange lækre mærker til gode Januar priser. Er du fx. på udkig efter et par fede Hummel sneekers, så finder du dem her på siden til en rigtig god pris :-)

Kools.dk: Spar op til 70 %.  Har selv lige købt en del på denne side til mine 2 piger, og er meget begejstret for deres tøj og priser. Kools laver også lækkert tøj til Mor :-)

Shop.danefae.dk: Super lækkert mærke med skønne farver og prints. God kvalitet. Spar bla. 50% på flyverdragter lige nu.

Emmamai.dk: Her finder du masser af lækkert mærkevaretøj til gode udsalgspriser.

Filabel.dk: Mange lækre mærkevarer til gode priser.  Du kan chatte direkte på hjemmesiden med filabel, og få råd og vejledning. God service og hurtig levering.

Luckylittleme.dk: Mange lækre mærker som Hummel, danefæ, ej sikke lej mm. Fragt 39kr. 

Kidsdelux.dk: Ophørsudsalg 50-75% på alt tøj! Mærker som Krutter og Aya Naya. Fri fragt.

Pinocchioshop.dk: Spar op til 60%. Mange lækre mærker så som Hummel, Kids Up, Melton, Reima mfl.

Der er MANGE PENGE at spare her i januar måned på børnetøj, så kig lidt rundt på hjemmesiderne og se, om der er noget, som Du bare ikke kan undvære ;-)

Author: admin

Share This Post On

2 Comments

  1. Jeg bruger ofte kids-world, når der skal handles online til børnene. Fri fragt og gode priser og lækkert tøj.

  2. Kids- world :-) Fri fragt betyder meget, nogle steder er det mega dyrt at få sendt, og så kan det ikke altid betale sig at købe noget, Her kan man bestille lidt eller meget, fragten er altid FRI!!!

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>