Antilopehøjstol

antilopestol

Denne højstol er fra IKEA og koster kun 99,- Stolen er nem at skille ad og tørre af og er derfor et rigtig godt alternativ til en handySitt eller anden højstol, hvis man ikke vil bruge så mange penge på en transportabel stol/højstol til barnet.

Denne stol er lavet af et materiale som er nemt at tørre af og vaske. Brug blodt en fugtig/våd klud, evt. med lidt sæbe.  Stolen kan skilles ad, de 4 ben kan tages af, hvilket gør den transportabel. Stolen indeholder derudover en sele, så barnet kan spændes fast. Stolen kan købes i farverne blå, rød og hvid. 

Der kan købes en barnslig støttepude til stolen til 45kr. støttepudeDenne pude giver blød støtte til barnet når det sidder i højstolen. Stoffet er lavet af 100% polyester og fyldmateriale er polyestervat. Puden kan vaskes på 60 grader. 

 

Stolen har målene:

Bredde: 58 cm
Dybde: 62 cm
Højde: 90 cm
Siddehøjde: 55 cm

Erfaring med højstolen:

Et super godt og billigt alternativ til andre højstole eller handysits. Vi har en tripp trapp højstol, som vi bruger til hverdag, og så har vi antilopestolen som ekstra. Denne bruges når vi har gæster på besøg med børn, og derudover bruger vi den når vi skal i byen. Den er meget nem at skille ad, så den lige er til at tage med sig i bilen eller under barnevognen. Nogle vil måske synes, at den fylder lidt  i forhold til handysits som kan klappes sammen, men dette synes jeg ikke er noget problem overhovedet. Vi har kun positive erfaringer med stolen. Stolen er også i en sådan prisklasse at ALLE kan være med. Jeg kan kun anbefale den.

Author: admin

Share This Post On

1 Comment

  1. Super stol.. Vi har den også som ekstra stil udover en trip trap højstol. Utroligt man kan få en så god stol for næsten ingen penge..

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>