Køreposer til klapvogn og barnevogn

Køreposer til klapvogn og barnevogn

Vinteren står for døren og det betyder, at vores børn skal pakkes godt ind så de kan holde varmen, når de skal ud og nyde vintervejret i klapvognen eller barnevognen sammen med mor og far eller når der skal soves middagssøvn.

Tror vi alle kender situationen, hvor man skal ud og gå en tur med klapvognen, og man løber rundt for at finde både tæpper og diverse, som man kan pakke sit barn ind i, så det kan holde varmen:-) I stedet for at bakse rundt efter alt dette, hvorfor så ikke bare hive køreposen frem?  Køreposen er nem og hurtig at få barnet i, holder barnet varmt og så er den oven i købet praktisk mht. vask. Du kan både bruge køreposer i klapvognen og barnevognen.

I denne artikel har jeg fundet lidt forskelligt indenfor køreposer. Der er lidt forskelligt, også i forskellige prisklasser. Der findes mange forskellige køreposer, både hvad angår pris, farver, mønstre m.m. Denne artikel byder blot på et lille udvalg.  Vi starter i den lidt dyre prisklasse, og kommer derefter lidt rundt, så der skulle være noget for alle:-)

På billedet ovenfor ses køreposer/voksiposer fra Australske 7. A.M. og de kan købes på mammashop.dk til 1345,- Køreposen er designet med tanke på barnets komfort, og er fremstillet af dunlignende materialer. Inderposen er i fleece, vand og vindtæt og kan maskinvaskes. Køreposen er 100cm lang.

 

 

 

 

 

 

 

 

De  næste 2 køreposer(ovenfor) kan også købes på mammashop.dk til en pris  a 598,- her er vi altså i en lidt anden prisklasse.

Køreposerne er fra The Buppa Brand og passer til alle barnevogne og klapvogne.

Køreposen har åbning til 5-punkts selen.  Vind og vandafvisende og kan maskinvaskes ved 40 grader. Læs mere på mammashop.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

De næste par køreposer(ovenfor) er fra mærket Elodie Details og kan købes på hjemmesiden BabyGear.dk til 648kr. stk.

Lækkert design, både til drenge tog piger. Det lækre ved disse køreposer er at de er helt vandtætte(Hydrophillic PU membran) og samtidig åndbare.  Indvendig er der lækkert mikrofiber fleece, som holder barnet varm.

 

De sidste 2 køreposer er fra hjemmesiden køreposen.dk, og disse er super fine og hjemmesyede køreposer med ugler på. Fås i grøn og lyserød.  Køreposerne fås i 2 størrelser. Pris på lille: 799,- og 849,- for den store (tilbudspris) ellers koster de 1149 og 1199,-.  Kan maskinvaskes. Indeholder et tykt og tyndt indlæg, dette betyder at man kan justere efter hvor koldt det er. Mål: stor: 200 cm x 110 cm,  lille: 170 cm x 110 cm. Læs meget mere på hjemmesiden.

Author: admin

Share This Post On

1 Comment

  1. Hvor er de fede de øverste, måske man skulle bruge nogle af børnepengene her i januar på sådan en til bettemanden..

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>