Marokkopuder

 

tarok marokkopudeMarokkopuder til børn er et rigtig godt alternativ til den traditionelle skråstol. Marokkopuden ligner en almindelig sækkestol, og kan fåes i forskellige materialer, farver, mønstre osv. De fleste marokkopuder er med aftageligt betræk, så du kan vaske den når den trænger til det.
Marokkopudens størrelse gør, at dit barn kan bruge den når det er helt spæd men også når det bliver ældre og kommer i børnehavne og skole. Puden er meget anvendelig og kan bruges alle steder i dit hjem. Brug den evt på bordet, når I skal spise, så jeres barn er med, brug den i stuen, foran fjersynet, på værelset osv.
De små kugler indeni og størrelsen gør, at den er meget smidig. Den former sig efter dit barn, dit barn “falder” ned i den og ligger rigtig godt. Dit barn kan både ligge i den men også sidde lidt skå op. Dette gør at den er meget anvendelig.
Marokkopuderne kan fåes i forskellige prisklasser, afhængig af mærke, kvalitet, materiale osv.

Mine erfaringer med marokkopuden.
Vi er utrlig glade for vores marokkopude. Jeg har købt en lyserød tarok marokkopude til 350kr, og vores lille datter på 3 måneder er utrolig glad for at ligge og sidde i den. Især når vi spiser aftensmad, bruger vi puden meget. Vi ligger den op på bordet, og ovenover den har vi hængt lidt legetøj i vores lampe. På den måde aktiveres vores datter og er samtidig tæt på os i spisesituationen. Vi bruger også puden i stuen. Vores datter er begyndt at “se” lidt fjernsyn, så der har vi placeret marokkopuden ved vores sofa, hvis hun trænger til at ligge lidt for sig selv. Jeg synes de 350kr er givet rigtig godt ud. Jeg kan kun anbefale marokkopuder..

Author: admin

Share This Post On

1 Comment

  1. Jeg har selv lavet en marokkopude til min søn. Brugte en gammel aflagt sækkestol som jeg betrak om, nem og billig løsning. Pernille

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>