Smarte rygsække til børnene

Smarte farverige rygsække til de små poder

Der findes et hav af smarte små rygsække til børnene, denne artikel viser kun et lille udpluk af disse.

Taskerne som er udvalgt til denne artikel er alle tasker, som jeg personligt synes er ideelle til børn i alderen 2-6år og hvis udseende/look er rig på glade og børnevenlige farver og mønstre.

Seje tasker til seje drenge og super sød taske til de pigerne fra Danefæ

Denne taske findes i den smarte blå udgave, men også i en super flot grøn taske. Der er justerbare sele og et lille rum forrest med lynlås. Tasken måler ca. 29x23cm. Tasken koster 175 kr. og kan købes på bl.a. www.minmorsbutik.dk eller www.denblaagiraf.dk

Til pigerne findes en lyserød og rød taske fra danefæ med svaner på. Denne er også utrolig sød, men lækre farver og mønster. Denne koster også 175kr, og kan købes samme sted de ovenstående.

 

 

 

Denne taske er fra mærket Smallstuff. Taskerne findes i 4 super skønne farver, her i blandt den orange/røde.  Tasken har justerbare seler.  Tasken ligger også i den billige ende mht. prisen,  pris 100kr, og kan købes på bl.a. www.denblaagiraf.dk eller www.hoppeloppe.dk.

 

 

 

 

 

 

Denne taske fra Fjaellræv er en en klassiker på markedet. Den er ren retro og super sej:)  Tasken findes i forskellige farver, blandt andet den lilla, som er vist på billedet. Derudover findes den i bl.a. gul, grøn, lyserød, hvid, blå, så der skulle være rig mulighed for at finde en til både pigen og drengen. Tasken kan købes på bl.a. www.naturbutikken til en pris af 349kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

Super smarte rygsække fra MOLO med stjerne på forrummet. Enkel i stilen med farvevalget og den enkelte stjerne foran på tasken. Tasken har justerbare seler samt strop over brystet. 1 stort rum og 1 forholdsvis stort ekstra rum foran med lynlås.

Tasken findes i den lilla/lyserøde til prinsesserne og til drengene er der en super sej armygrøn taske.

Tasken kan købes for kr.199 på bl.a. www.noahogvictoria.dk

 

 

 

 

 

 

 


Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>