Anmeldelse af: Drømte mig – en drømme cd

Anmeldelse af: Drømte mig – en drømme cd

Denne cd er til alle musikelskere, mennesker som godt kan lide noget godt  musik, som er udført med stil og rigtig god musikalitet. Man skal ikke være musiker for at høre, at numrene er rigtig gode og bliver spillet og udført rigtig godt og med stor musikalitet.
Musikken en stille og rolig, klassisk og med en fantastisk smuk harmens klang. Udover harpen bliver der også spillet på violin og fløjte. Disse 3 instrumenter supplerer hinanden rigtig godt, og er med til at gøre numrerne meget rolige med meget harmoni, hvis man kan sige sådan:)
Man slapper utrolig godt af til disse numre. Jeg satte cd’en på og lagde mig på sofaen og lukkede øjnene, man slapper virkelig af til denne slags musik. Jeg var i tvivl om denne form for musik ville være noget for mig, da jeg er mere til moderne musik med sang tekst. Men jeg må indrømme, at denne musik også kan rigtig meget. Man kan slappe af og bare ligge og nyde de gode melodier, stresse helt af. Måske lade musikken spille afdæmpet i baggrunden når man “leger” med sin lille baby på legetæppet, ammer osv. Den er utrolig god til at slappe af til og falde til ro, både for børn og voksne synes jeg. Cd’en har mange kvaliteter.
På cd’en er der 14 numre, og du vil opleve at der er “kendte” numre men også heltmindre kendte melodie, som du måske aldrig har hørt før.  2 af mine favoritter på cd’en er sang nummer 11 som er “Amacing Grace” og sang nummer 14 “What at wonderful world”. Disse 2 sange er begge meget kendte, jeg har før kun været vant til at høre dem med tekst, så det var helt specielt at høre denne udgave med harpe osv. Sangene bliver spillet utrolig smukt, man bliver på en måde lidt rørt når man hører musikken, det gjorde jeg i hvert fald ved nettop disse 2 sange:)
Har man lyst til at prøve noget nyt, så synes jeg klart at denne cd kunne være en ide, især hvis du gerne vil bruge musikken til at skabe ro omkring dig selv og evt. din familie/baby/barn.
Cd’en kan købes på:  www.ltmusic.dk
På hjemmesiden,www.ltmusic, vil du se, at der er flere cd’er i rækken. Disse har jeg ikke hørt, men ud fra sangene på denne specifikke cd, er jeg sikker på at de andre cd’er også indeholder god musik:)

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>