Babywalz – Ny forhandler af babytøj og børnetøj

Ny forhandler af babytøj og børnetøj

 

 

 

I København er der netop opstartet en ny butik, som sælger alt inden for babyudstyr. Butikken hedder babywalz og er førende på det tyske marked.

Den succesfulde butik i Tyskland, babywalz, er nu startet op på det danske marked. Virksomheden har åbnet en butik i København, som sælger alt inden for babyudstyr. Samtidig har virksomheden netop lanceret en ny dansk webshop, hvor du kan bestille online og få leveret lige til døren.

Børnetøj i babywalz

Den nye butik, babywalz, i København sælger blandt andet børnetøj til alle de glade stunder, som dit barn oplever.  Børnetøjet designes og fremstilles i en god kvalitet, der kan holde til at blive brugt. Men hos babywalz går kvalitet og dyre priser ikke hånd i hånd. Derfor er det muligt at gøre nogle rigtig gode køb til stærke priser i butikken. I butikken kan man blandt andet finde kendte mærker, såsom Nike, adidas og Esprit til både helt nyfødte og til lidt større børn.

 

Du kan se babywalz’ store udvalg af babytøj og børnetøj på deres hjemmeside. Udvalget dækker blandt andet over undertøj, toppe, bukser, kombinationer, kjoler, jakker, joggingtøj, regntøj og meget andet. Det er også oplagt at kigge udvalget af børnetøjet igennem, hvis du er på udkig efter en dåbsgave. Her kan du finde feminint pigetøj med kant og sejt drengetøj med masser af detaljer, som vil klæde enhver baby. Udvalget består også af unisex babytøj og børnetøj. Unisex børnetøj er smart og oplagt, idet det kan anvendes af eventuelle fremtidige søskende uanset køn. Med babytøj og børnetøj fra babywalz kan du købe kvalitetsbørnetøj i en god kvalitet til stærke priser.

 

Børnetøj; hhttp://www.babywalz.dk/

Babytøj; http://www.babywalz.dk/moedetoej.html

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>