Begyndersko til de små fuzzer fra Bundgaard

Begyndersko / prewalkers til de små fuzzer fra mærket Bundegaard

Når barnet skal have det først par sko, er det vigtigt at barnet får et par gode sko som støtter barnet optimalt, så barnet får de bedste betingelser. Mærket Bundgaard laver mange lækre prewalker sko til de helt små børn, og derudover mange andre lækre kvalitets sko til større børn også.  Man forbinder bundgaard sko med rigtig god kvalitet. En sko hvor der er god støtte til barnet og samtidig god plads til tæerne. Bundgaard sko er især rigtig god til børn med lidt bredere fødder. Der fås modeller både med snørrebånd og med velcrolukninger.

Min egen datter startede ud med et par Bundgaard prewalker sko, da hun var 10 måneder. Vi gik i en skobutik og fik hjælp til at finde et par sko som sad rigtig godt, og endte med disse Bundgaard. En super lækker sko, både kvalitetsmæssigt med også designmæssigt. En lille sød sølvsko går man aldrig af vejen for. Vores datter havde en meget lille/smal fod, så dem med velrolukning sad ikke så godt om hendes fod, men det gjorde dem med snørrebånd til gengæld. Bundgaard sko er super gode til lidt bredere fødder, men det kan altså også lade sig gøre at få et par til et par små/smalle fuzzer:-) Jeg kan personligt anbefalde disse begyndersko, synes også prisen 299kr er okay. Ingen tvivl om at vores yngste datter Clara på snart 9 måneder også skal ud og have et par snart :-)

Bundgaard sko kan købes i mange skobutikker og mange steder på nettet. Bl.a. på hjemmesiden www.growingfeet.dk. På hjemmesiden kan du finde mange lækre bundgaard sko, både de første begynder/prewalker sko men også lækre sko og støvler til større børn og voksne.

Her nedenfor har jeg valgt at vise jer et lille udpluk af Bundgaards prewalker sko. Alle skoene kan købes på www.growingfeet.dk til en pris a’ 299kr stk.:

 

Lidt smart til pigerne:

 

 

 

 

 

 

 

Lidt smart til drengene:

 

 

 

 

 

 

 

Du kan også få disse prewalker sko i en mere sporty udgave, både til piger og drenge:

 

Author: admin

Share This Post On

1 Comment

  1. Bundgaard = kvalitet. Hjemme hos os har børnene ikke andet.

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>