Fisher Price sit-to-stand giraf

fisher price girafDette stykke fisher price legetøj er fra alderen 6 til 36+ måneder. Barnet kan trække sig op ved hjælp af håndtagene rundt omkring på boldrampen og giraffens håndtagsører. Når barnet står op, kan det lege med de tre bolde, som triller ned gennem giraffen, mens der høres sjove lydeffekter og små melodier. Giraffen har også sjove roterende kugler og en knap, som frembringer lydeffekter og små melodier, når barnet trykker på den.  Der medfølger altid 3 AA-batterier. Så kan dit barn straks komme igang med at lege med den:) 

 

Anmeldelse af giraf:

- Et rigtig godt stykke legetøj, som kan bruges længe.

- Sjove funktioner med forskellige farver bolde som kan puttes i giraffens mund og spille melodier.

- Giraffen har mange funktioner. Er barnet ikke så stort at det kan finde ud af, at boldene skal kommes i giraffens mund, så er den alligevel meget sjov og anvendelig.

- Boldene kan bruges alene.

- Man kan få giraffen til at spille melodier selvom man ikke kommer boldene ned i giraffens mund.

 

Author: admin

Share This Post On

3 Comments

  1. Alletiders stykke legetøj

  2. Giraffen her er et sikkert hit. En super ide til en julegave, hvis du står og skal igang med julehandlen. Vi købte vores i bilka..

  3. Jeg har lige købt den til min datter i julegave, hun er næsten 1 år til jul, så tror den er lige noget for hende:)

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>