Reima flyverdragter

reima flyverdragtNår man står og skal købe flyverdragt til sine børn, kan ma finde flyverdragter i mange forskellige mærker og i forskellige prisklasser. Nogle finder måske reimer flyverdragter bedst, andre color kids, Mikk-Line osv. Denne artikel handler dog om reima flyverdragter.

Hvad er det reimatec produkterne kan: Dit barn holder sig behageligt varm under Reimatec™-overtøjet, når barnet er isoleret med et hensigtsmæssigt antal mellemlag.  Når dit barn er allermest aktivt, bliver det ikke svedigt, fordi det åndbare Reimatec™-materiale lader fugten slippe ud og fordampe.

Gode egenskaber ved reimatec produkterne:

 • Åndbart, vand- og vindtæt Reimatec™-materiale
 • Tapede, vandtætte sømme
 • Mange refleksdetaljer
 • Aftagelig hætte
 • Ingen indvendige sømme i benene på flyverdragter og bukser
 • Aftagelige fodsropper
 •  

  Hvor lave temperaturer kan flyverdragte fra reimatec klare? :

   Lag-på-lag-påklædning har vist sig at fungere bedst under kolde vejrforhold. Lag-på-lag-påklædning omfatter normalt tre hovedlag: undertøj, mellemlagstøj og overtøj – det yderste lag, der beskytter mod kulde. Man kan tilføje eller fjerne undertøj og mellemlagstøj afhængigt af vejret og aktivitetsniveauet.

  Ud over sine varmeisolerende egenskaber, er Reimatec™-flyverdragten også åndbar og beskytter mod vind og fugt i omgivelserne. Det er vigtigt er flyverdragten er tilpas stor, så den ikke presser mod de andre lag tøj – det er nemlig den stillestående luft mellem huden og tøjet, det danner varmeeffekten. (kilde: http://www.reima.fi/dk/faq/)

  Personlig anmeldelse af reima flyverdragter: 

  - Personlig synes jer der er mange mærker, som fremstiller lækre flyverdragter, både i materiale og design. Nogle af disse er bl.a. minymo og mikk-line og reima.  Man hører ofte at reimas flyverdragte er nogle af de bedste flyverdragter man kan få. Vi har købt reima flyverdragt til vores pige, og er fuldt ud tilfreds med den. Jeg har ingenting negativt at sige om den. Der er ingen tvivl om, at det bliver en reima næste år også:-)

  - Det er super smart med den lille “pude” på numsen. Så sidder barnet blødt og bliver ikke kold når det sidder i sandkassen eller sneen.

  - Reima flyverdragter ligger i den dyre prisklasse, men kvaliteten er også meget høj.

  - Mange flotte og søde designs. Både til de helt små og de store.

  - Materialet virker rigtig lækkert, og den kan holde til både regnvejr og sne. 

  - Reima flyverdragte forhandles mange steder, og ofte kan man finde flyverdragterne på tilbud på nettet eller i sports outlet butikker.  I nogle outlet butikker kan man spare helt op til 50%

  Author: admin

  Share This Post On

  4 Comments

  1. Vi køber altid reima flyverdragter til drengene, det er de flyverdragter vi har haft mest succes med. Børnene kan holde varmen og den kan holde dem tørre selv i regnvejr. Bare en skam de er så dyre, det kan godt betale sig at købe dem på udsalg.

  2. Vi plejer også at købe reima flyverdragter men i år har vi valgt at prøve en fra mimymo til vores datter på 4 år. Har købt den på nettet til 649, så det er da lidt billigere end de reima vi plejer at købe.

  3. Jeg har lige bestilt en reima flyverdragt str. 74 på hjemmesiden kidsworld.dk til kun 450kr. Den er super sød. Pink med små pindsvin.

  Submit a Comment

  Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

  Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>