Sådan vælger du det helt rigtige puslebord!!

Der findes et hav af forskellige pusleborde på markedet. Pusleborde findes i alle afskygninger, hvilket gør, at du netop kan finde det helt rigtige til jeres barn og jeres hjem.  Der findes pusleborde, som kan hænges på væggen og klappes op og ned, pusleborde som ikke vejer så meget og som ka flyttes, evt. rulles med hjul, kommoder med masser af plads til diverse pusleting, tøj osv. Der er noget for enhver smag og i alle prisklasser.

Der er en nogle ting, som du kan tage med i dine overvejelser når I kigger på pusleborde. Bl.a. er det e god ide at se på, hvor meget plads du har til bordet. Derved får du ikke et bord som tager for meget plads på den lilles værelse, eller måske har du slet ikke så meget plads og så vil det være en god ide at overveje om et hænge puslebord ville være ideelt til jeres behov.

 

Personligt vil jeg sige, at et stort puslebord med skuffer, skabe eller hylder er rigtig godt og praktisk at have. Når der skal pusles, skal der bruges en del ting, og dette tager plads. Jeg har har stor glæde af et puslebord, hvor der kan stå en lille kurv med diverse baby produkter ved siden af puslehynden, et hoved-hale fad, vådservietter osv.  Så er det hele lige ved hånden, og du skal ikke til at åbne skuffer eller tage produkterne et andet sted.

Noget af det du kan have med i dine overvejelser er:

- sikkerheden omkring puslebordet. Det er vigtigt at bordet er sikkert og robust, da dit barn kommer til at ligge meget på det.

- puslebordets højde. Det er meget vigtigt at bordet passer til din højde, så du ikke kommer til at stå bøjet med din ryg. Husk på at du skal stå ved bordet mange gange dagligt, og derfor er det vigtigt at det har den rette højde.

- puslebordets plads/kapacitet. Hvis du gerne vil have plads til deverse pusleting.

For mit eget vedkommende har jeg også været utrolig glad for skuffer i puslekommoden, da man kan have bleer, stofbleer, vaskeklude og andre tig til barnet. Det er lige ved hånden og let tilgængeligt. Jeg synes også det er optimalt, da man kan “gemme” lidt rod ned i skufferne. Man kan få mange pusleborde med åbne hyller. Ingen tvivl om, at de er rigtig fine, men for mit vedkommende mener jeg at det nemt kan komme til at se lidt rodet ud, hvis du ikke altid lige sørger for at have rodet helt op.

Det er helt individuelt havd ønsker og behov man har til et puslebord. Man skal bare huske at tænke på, at et puslebord er et meget vigtig sted, hvor du og dit barn kommer til at bruge mange timer sammen. Derfor er det vigtigt, at det er bekvemt for både dig og dit barn.  Jeg vil anbefale at du tager ud og kigger på en masse puslborde, og finder ud af hvilke behov du har.

Author: admin

Share This Post On

1 Comment

  1. hejsa.. 
    Jeg vil gerne vide hvAad det puslebord hedder i har et billede af i denne annonce og hvad det koster..

    Mvh. Lee

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>