Sebra

sebra tøjdyrsebra1sebrasengetøjsebrapudesebraelefant

 

 

 

 

Sebra er dansk design af legetøj, møbler, sengetøj, sengerend, accesesories osv til børn. Mange af deres produkter er udført med strik og hækling og spændende farvevalg.  Sebras produkter er lavet af naturmaterialer f.eks. bomuld, uld, og træ og produkterne er spændende og farverige, hvilket gør at produkterne henvender sig til børnenes fantasi samt kreativitet.  

Med produkter fra Sebra kan du indrette et kreativt, farverigt og spændende værelse til dit barn. Et værelse som lægger op til leg, fantasi, kreativitet og manger glade timer.

Det der er så unikt ved Sebras produkter er deres design, hvor de blander nytænkning med gamle håndværksformer som strik og hækling. Deres produkter er utrolig søde, og  “glade”.

Sebra produkter kan købes i mange børnetøjsbutikker, men også på nettet. Du kan på Sebras egen hjemmeside(www.sebra.dk) finde de forskellige steder på nettet og butikker i hele landet, som forhandler Sebra produkter.

 

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>