Weekend/rejseseng

 

rejseseng

En rejseseng er meget nyttig når man har børn. Børn elsker at besøge bedstemor, bedstefar, familie  osv, og når dette involverer overnatning, så er en rejseseng lige sagen. Er barnet ikke så gammelt, vil mange formentlig bruge barnevognen/liften, som barnet sagtens kan sove i. Hvis barnet er lidt større, kan en rejseseng være meget nyttig.

Når barnet skal sove andet steds end hjemme i trygge og  kendte omgivelser er rejsesengen rigtig god. Denne kan være med til at skabe tryghedsfølelse for barnet i et ellers “ikke kendt” miljø.  Sengen er rigtig fin at have som ekstraseng, hvis man f.eks. som bedsteforældre nogle gange har overnattende gæster:-)

En rejseseng er nem, transportabel, komfortabel og den fylder ikke meget. Dette gør, at den er meget venlig at have med.  Langt de fleste modeller kan pakkes og klappes sammen.

Rejsesenge kan købes i alle prisklasser og i mange forskellige butikker. Du finder rejsesengen i børnebutikker som f.eks. babysam, men du kan også finde rejsesenge i butikker som jysk sengetøjslager og harald nyborg. De kan selvfølgelig også købes op mange hjemmesider.  Prisen for disse senge går fra et par hundreder og til over tuinde kroner.

Man kan købe helt enkle ensfarvede rejsesenge eller senge med mange farver og måske lidt finesser. Det du skal kigge på er sikkerheden ved sengen. Sengen skal kunne holde til barnet, ikke kunne klappe sammen mens barnet ligger i den, sengen skal være stabil og komfortabel, barnet skal ikke kunne komme ud af sengen og så skal den overholde de europæiske sikkerhedskrav.

Har du lyst til at læse mere om rejsesenge og sikkerhed osv, så lavede tv programmet rabatten en undersøgelse omkring rejse/weekendsenge. Dette kan du se mere om på hjemmesiden: http://www.dr.dk/DR1/Rabatten/Indslag/2008/uds+18/20080430140649.htm Her kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du handler rejsesenge til dine børn.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>