Banankage

Opskrift på lækker svampet banankage

Her får du opskriften på en velsmagende banankage, som er nem at gå til og som både kan nydes friskbagt men også er velegnet til fryseren. Ud af denne portion får du en hel bradepande banankage.

 

 

 

Ingredienser:

- 8 æg

- 5dl sukker

- 5 dl hvedemel

- 225 gram bagemargarine

-2 1/2 tsk vanillesukker

- 2 tsk. bagepulver

- 5 bananer

- 200 gram hakket mørk chokolade (du kan bruge lidt mere hvis du er meget glad for chokoalde)

Fremgangsmåde:

1. Pisk æg med sukker og vanillesukker

2. Margarinen smeltes og afkøles

3. Bananerne moses

4. Mel, bagepulver, chokolade og maragrine tilsættes den piskede masse og der røres godt (du kan også piske)

5. Beklæd en bradepande med bagepapir og fordel kagemassen i den

6. Bages ved 200 grader i ca. 30-35 minutter

VELBEKOMME!!

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>