Cacaomuffins bagt på soya mælk

Cacaomuffins bagt på soyamælk

Disse cacaomuffins er bagt uden mælk og æg, og i stedet for almindelig mælk er der brugt soyamælk med vanillesmag:-)

Velegenet til frysning. Ud af denne portion får du ca. 12-14 muffins.

Pynt dem med lidt lækker glasur, f.eks. lyserød glasur som på billedet. Smager også super godt med chokoladeglasur ovenpå.

 

 

 

 

Ingredienser:

- 2 dl soyamælk med vanilje og calcium (den blå)

- 1 dl. becel

- 3 dl. sukker

- 4 dl. mel

- 2 tsk vanille

- 1 1/2 tsk bagepulver

- 3 spsk. kakao

- Flormelis til glasur

 

Fremgangsmåde:

1. Alle de tørre ingredienser blandes i en skål

2. Mælken og becel tilsættes de tørre ingredienser, og der røres godt

3. Fordel dejen i muffinsforme

4. Bag ved 200 grader i ca. 15-18 minutter

5. Pynt med glasur

 

Velbekomme!!

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>