Fransk limekage uden mælk og æg

Frisk limekage uden mælk og æg

Denne kage har et rigtig frisk touch af lime og er uden mælk og æg. Den er nem at bage og kan holde sig frisk et par dage. Kan også bages og lægges i fryseren til senere brug.

Ingredienser:

- Ca. 6 dl mel

- 1 1/2 dl sukker

- 1 lille spsk. bagepulver

- revet skal af 1 stk. lime (øko)

- 1 lille spsk. vanillesukker

- Saften fra 1 stk. presset limefrugt

- 6 spsk. solsikkeolie

- 2 dl. vand

- 1 spsk. fransk vineddike

 

Fremgangsmåde:

Bland alle de tørre ingredienser. Tilsæt de våde ingredienser, start med saften fra den pressede limefrugt. Rør dejen godt, til den bliver glat og ensartet.

Hæld dejen i en smurt bageform og bag kagen i en forvarmet ovn, 190 C i ca. 40-45 minutter.

Når kagen er kold, kan den pyntes med limeglasur (flormelis og saft fra 1 lime)

Author: admin

Share This Post On

2 Comments

  1. Lækker og anderledes kage. Slet ikke noget jeg plejer at bage, men tænkte det skulle prøves. Rigtig god!!

  2. Spændende og frisk kage. Heller ikke en kage vi plejer at bage hjemme, her står den som oftest på almindelig chokoladekage/brunkage, men denne faldt også i mandens og børnenes smag. Vi har ikke nogen form for allergier, men spændende at bage en kage uden mælk og æg, tænk at man kan det, og det stadig bliver så lækkert og blødt. Var egentlig ikke klar over at man kunne bage “almindelige” kager uden brug af mælk og æg, men kan se der er flere spændende opskrifter her på siden, så vil prøve at bage nogle af dem også. Lækkert!!!

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>