Lækker og svampet kanelkage

lækker kanelkage Denne opskrift er utrolig lækker og ud af denne portion får du en stor bradepande med en super lækker kanelkage.  Kagen kan fryses og tages op efter behov, og stadig smage rigtig lækker og den bevarer sin svampede konsistens. Den skal bare prøves:-)

Ingredienser til kage + glasur:

Kage:

500 gram sukker

7 1/2 dl kærnemælk

10 tsk kanel

600 gram mel

3 tsk natron

200 gram smeltet margarine

Glasur:

200 gram flormelis

100 gram smeltet margarine

2 spsk kakao

1/2 æg

Fremgangsmåde:

1. Kærnemælk og sukker røres godt sammen i en skål

2. De tørre ingredienser blandes i en skål for sig, og dernæst blandes det i sukker/mælkemassen.

3. Nu tilsættes den smeltede margarine. (må ikke være for varm)

4. Dejen hældes i en stor bradepande og bages ved 200 grader i ca. 30 minutter

Glasur:

Ingredienserne piske sammen og kommes derefter på den lune kage

Velbekomme..

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>