Lækre pølsehorn uden mælk og æg

Lækre pølsehorn- bagt uden mælk og æg

Super lækre pølsehorn, som er bagt på soyamælk og vand og ingen æg.

Ud af denne portion får du ca. 20 stk. pølsehorn (selvfølgelig afhængig af hvor store/små du laver dem)

Velegnet til at komme i fryseren og lækre i madpakken :-)

 

 

Ingredienser:

- 50 gram gær

- 2 dl soyamælk (jeg bruger selv den blå med vanilje)

- 2 dl vand

- 2 spsk. sukker

- 1 tsk. salt

- 1 dl/100 gram becel flydende

- Mel (jeg plejer at tage dette på slump indtil dejen er lækker blød og stadig lidt klistret)

- Pølser

- Lidt ketchup

 

Fremgangsmåde:

1. Gæres røres ud i den lune mælk

2. Vandet tilsættes og der røres

3. Salt, sukker og becel kommes i

4. Mel tilsættes lidt af gangen

5. Ælt godt(gerne 8-10minutter)

6. Dejen hæver 30 minutter

7. Dejen rulles ud på bordet og skæres nu ud i firkanter

8. Kom lidt ketchup på hver stykke dej og rul en pølse indeni

9. Kommes på bageplade og hæver igen 15 minutter

10. Bages ved 200 grader ca. 10-12 minutter

 

Velbekomme!!!!

Author: admin

Share This Post On

4 Comments

  1. Nem opskrift, de smager super godt selvom der ingen mælk og æg er i. Man kan jo slet ikke smage forskel, utroligt!!!!!

  2. mums, de var goe!!

  3. Meget lækre. Jeg erstattede lidt af det almindelige mel med grahamsmel, og de blev også rigtig gode.

  4. Rigtig lækre og luftige pølsehorn. Bagte dem i sidste weekend til familiehygge, og de blev alle spist;)

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>