Opskrift på guacamole

gucaamole

Guacamole kan ligesom tzatziki nydes som dip til gulerods og arkurke grøntsagsstænger, men guacamole er også rigtig lækker, hvis man er til mexikansk mad. Guacamole nydes ofte sammen med majs chips (nachos) og når man laver tortillas (majspandekager med fyld).

Opskriften er meget nem at gå til, og det tager kun et par minutter at lave det.

 

Ingredienser:

- 2 stk. advokado (most med gaffel eller blendet)

–  2-3 spsk lime eller citronsaft

- 1/2   rødløg (hakket fint)

- 2 tsk chilisauce eller frisk chili

- lidt salt og peber

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser blandes sammen. Hvis guacamolen ikke skal spises med det samme, skal der lægges noget over, så det ikke bliver brunt.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>