Fri fragt over 999 DKK


Sweet Baby Shop 1 » Kurvevugge til baby2 » Baby vugge med kaleche

Babyvugge med sammenfoldelig kaleche og hjul

Flet babyvugge - smukt håndvævet kurv med åbent indlæg. Kanten af babyvugge færdig med flettet fletning. Mobil kaleche på en metal hvid ramme. Trim kurven med 100% bomuld, tre-lags, med et ekstra lag af blødt elastisk nonwoven stof til at undertrykke bin og sikre sart barn. Håndtaget foran på kurven letter tilpasningen.
Indeholder: kurv, trærammer med små cirkler, indpakning kurven, indpakning kaleche, kaleche metalramme, pude og dyne med demonterbare pudevår, quiltet madras med premium oplukkeligt dæksel.

Fri fragt over 999 DKK

Baby vugge tilbud: 8

Moseskurv med sengetøj og madras

Wicker sovende vugge til babyer fra det berømte firma MSB, en førende europæisk producent af sådanne kurve. Højeste kvalitet, Okotex og TUV certificeret stof.

En god løsning til små lejligheder samt boliger. Store hjul giver nem indstilling af kurven. Takket være dette er barnet altid med dig. Det kan også nemt sove på balkonen eller i haven - der er meget mere plads i kurven end i vognens gondol.

De største dimensioner på markedet - giver mulighed for længere brug (fra fødsel til ca. 9 måneder af barnets liv).
Samlede mål: L 96 cm, B 60 cm, H 125 cm. Dimensioner madras: 80x45 cm.
indeholder:

- baby vugge i naturlig farve,
- Træchassis i naturlig farve med 4 hjul,
- dækker på en lang kurv ned til jorden af ​​100% bomuld foret med et tykt lag af blødt silicium nonwoven,
- en hytte,
- et sæt fyldninger: en pude (35x37cm) og en dyne (78x78cm)
- et sæt pudebetræk: en pude (35x37cm) og et quilt med broderi (78x78cm)
- PREMIUM madras (ca. 4 cm tyk) - lavet af tykt, komprimeret ikke-vævet stof, elastisk, anti-allergifremkaldende, åndbar. Med et klart quiltet låg, der nemt kan fjernes til vask, fastgjort med en overdækket lynlås;

Babyvugge MSB, som den eneste i Europa bestod testene i laboratoriet TÜV Rheinland for overholdelse af standarderne PN-EN 1130-1: 2001 og PN-EN 1130-2: 2001 og har et TÜV testcertifikat. De er de eneste kurve i Europa, der har bestået sådanne tests positivt og garanterer det højeste sikkerhedsniveau.

Babyvugge krybbe på hjul-----------