Fri fragt over 999 DKK

 

Flettet Sengerand

Flettet Sengerand
Flettet Sengerand
Flettet Sengerand
Flettet Sengerand
Produkt kode: 516-1035-1033
Sengerand farver: Hvid Sennep Antracit

Flettet sengerand til babyseng - Flotte, lavet af højeste kvalitet bomuld. Senere, når barnet forsøger at sidde op af sig selv, giver han belaying til barn. Baby sengerand kan også formes som en stikkontakt og placere et barn i det, stropperne holder kanterne og stabiliserer beskytteren.

Håndsyet flettet, blødt sengerand ser godt ud på sengen, lavet af højeste kvalitet bomuld.

Optageligt absorberer og beskytter dit barn mod barnets hårde skridt. Takket være det sørger det for en sikker og fredelig søvn til dit barn. Barnesikringen er lavet af højeste kvalitet bomuld. Stærke lodtrækninger giver nem og solid fastgørelse af barnesikringen. Fyldning af beskytter - dette er en speciel attesteret fiber - ECO FILLBALL. De er tynde bløde fibre dannet i små bolde med ekstra luftkanaler. Takket være en særlig produktionsteknologi sfærer er fluffy og fjedrende, men alligevel er bløde at røre ved og blid som en fjer, giver tilstrækkelig luftcirkulation.

Baby flettet sengerand kan også formes som en stikkontakt og placere et barn i det, stropperne holder kanterne og stabiliserer beskytteren. Senere, når barnet forsøger at sidde op af sig selv, giver han belaying til barn.

Når dit barn vokser op fra en babyseng, vil flettet sengerand også arbejde i en "voksen" seng. Det kan fungere som en pude isolerende fra en kold væg eller som et originalt dekorativt element i et børnelokale.

Leveringstid: 7-10 dage.
Top Quality Product

Flettet Sengerand Hvid Antracit Sennep


Flettet Sengerand

Pris:  479 Kr
   Antal
Sengerand til Babyseng Sennep
Sengerand farver: Hvid Sennep Antracit

Flettet sengerand til babyseng - Flotte, lavet af højeste kvalitet bomuld. Senere, når barnet forsøger at ...
Baby Sengerand Grå Sennep Antracit
Sengerand farver: Grå Antracit Sennep

Baby sengerand flettet til babyseng - Flotte, lavet af højeste kvalitet bomuld. Senere, når barnet forsøger ...

- Flettet Sengerand


-----------