Fri fragt over 999 DKK


Sweet Baby Shop 1 » Tilbehør til babysenge2 » Sengehimmel3 » Himmel til babyseng antracit Hjerter


Himmel til babyseng antracit Hjerter

antracit sengehimmel babyseng
Himmel til babyseng antracit Hjerter
Himmel til babyseng antracit Hjerter
Produkt kode: dosel-1033
Dekorativ sengehimmel antracit til barneseng lavet af 100% bomuld. Sengehimmel sidder smukt på hver barneseng. Det giver en dejlig sengefinish og et perfekt supplement til sengetøjssæt. Stof af høj kvalitet og solidt udførelse.

Sættet inkluderer:

En stor antracit sengehimmel 160x250 cm af 100% bomuld - den kan placeres pænt omkring barnesengen, rynket eller endda fastgøres på barnesengens lange side. Sengehimmel er næsten til jorden, under barnesengens nederste tråde, så den falder ikke inde, selv med madrassen sænket ned på barnesengens laveste niveau - som det desværre ofte er tilfældet med billigere strøelse, sparsomt skiver. Stoffet sengehimmel er lavet af 100% bomuldsstof, certificeret af Okotex eller TUV.

To hængende antracit hjerter + stor tyk bue - To hængende hjerter med blød påfyldning. De tiltrækker barnets opmærksomhed i de første måneder af livet effektivt erstatter karrusellen. En stor tyk bue er en smuk kulmination af det hele.

Materialet er i øko-tex godkendt materiale

Størrelse 160 x 250cm.
Maskinvask 40°CLeveringstid: 7-10 dage.
Top Quality Product

Himmel til babyseng antracitPris:  219 Kr
   Antal
Sengehimmel til babyseng blå Hjerter
Dekorativ sengehimmel blå til barneseng lavet af 100% bomuld. Sengehimmel sidder smukt på hver barneseng. Det giver en dejlig sengefinish og ...
Sengehimmel til babyseng pink Hjerter
Dekorativ sengehimmel rosa til barneseng lavet af 100% bomuld. Sengehimmel sidder smukt på hver barneseng. Det giver en dejlig sengefinish og ...
Sengehimmel Myggenet til babyseng Rosa Hjerter Stor Størrelse
Stort universelt myggenet med to formål . Det beskytter babyen og ser også meget dekorativ ud på barnesengen.
Sættet ...

- Himmel til babyseng antracit Hjerter


-----------